Global impact Challenge

Університет в США заснований на базі NASA. Розташований він в “Силіконовій долині”. Щороку вони проводять Global impact Challenge, який дає можливість одній людині з країни поїхати на навчання в Долину. Щоб вступити, потрібно подати ідею і пройти конкурс.

Студенту ФЕЛ групи ДС-41 Антону Бауману вдалося зробити на початку даного семестру.

Наш студент ділиться враженням від даного конкурсу:

З України вибрали 10 фіналістів. І почали проходити Mentorship program (Це вперше в Україні).

Ця менторська програма має на увазі, що конкурсанти готуються до Фінального спіча, на який приїжджають організатори з долини, які є і викладачами вузу (до фіналістів приїхали Raymond McCauley і Thomas Krise), крім того вони є співзасновниками університету. На менторській програмі вивчали разом з кращими викладачами різні технології присвячені розвитку проектів і ідей, наприклад такі науки як: Evolution of law and ethics Smart Cities Genetics IoT, Sensors, Networks Energy 3d-Printyg Gamification Exponential Technology. Дану програму підтримують найбільші організації Google, Microsoft, Autodesk, … . По закінченню менторської програми було отримано сертифікат про успішне закінчення (він дуже багато що означає в плані працевлаштування в глобальні компанії, доступ до технологій і лабораторій). На них підписи творців інституту. За результату фіналу був один переможець, який і поїде на подальшу реалізацію проекту в США (оскільки мені немає 21 я не міг стати переможцем і мій проект буде в інкубаторі компанії до наступного року).

Так, я ж ще не вказав з якою я ідеєю поступив в Сингуляріті. Велику кількість інформації не можу сказати оскільки вона конференційна в плані технологій але основою є те що ми використовуємо глобоководні та підземні метаноокисні бактерії роду Архей для зменшення кількості метану в нашому середовищі на сількогосподарських промисловостях, шахтах, північних на південних льодовиках та в зонах країн з великими долями ризику вибуху руд та газових покладів. В дослідницький центр входить: електорнна апаратура, матеріалознавство, біо інженерія, геолокації та мікро біологія.

 

Bauman_Singularity university_2 Bauman_Singularity university_3 Bauman_Singularity university