Виставка «Київський технічний ярмарок 2021»

З 14.0. по 18.06.21 у міжнародному виставковому центрі Київська політехніка представила 28 розробок.
До участі у виставці «Київський технічний ярмарок 2021» долучилась кафедра електронних пристроїв та систем. Було представлено макет стенду для розгортання "інтелектуальної" системи управління приміщенням ("розумний" будинок) на базі власної розробки "SignalIO - універсальна IoT Сloud-платформа для розгортання інтелектуальної системи автоматизації приміщень, будівель,виробничих процесів тощо ". Студентський стартап виконується під менторством ст. викл. кафедри Ганни Сарибоги на базі ННЦ "Інжинірингова школа Ноосфера КПІ". Наукова складова проєкту забезпечується науковою групою Smart ФЕЛ-20 під керівництвом д.т.н., проф. Юлії Ямненко , залучення студентів до проєкту відбувається у рамках роботи студентського інженерного гуртка кафедри"Smart технології та роботизовані системи".
До участі у виставці також приєдналися активні студенти 1, 2 та 3-го курсів: Михайло Подолян, Віталій Рудик та Андрій Корж.

Дякуємо організаторам за можливість участі та чітку організацію всіх процесів! Наука та інноватика КПІ ім. Ігоря Сікорського

Більше за посиланням