Запрошуємо вас долучитися до роботи гуртка «Smart технології та роботизовані системи»

🔸 «Smart технології та роботизовані системи» – гурток інженерного спрямування, закріплений за факультетом електроніки, кафедрою електронних пристроїв. В рамках гуртка вивчаються основи електроніки, програмування, досліджуються фізичні явища та перетворюються теоретичні знання в практичний досвід. Для цього застосовуються мікропроцесорні технології: плати розробки Arduino від UNO до Portenza, ESP32 (ESPRESSIF), RASPBERRY PI (та подібні з цієї лінійки Orange PI), сенсори для створення смарт систем, інтернету речей, пристроїв від сигналізації, освітлення, мікроклімату до систем автоматичного управління та смарт пристрої.

🔸 Гурток запрошує активних та креативних студентів, які хочуть розкрити свій творчий потенціал інженерного спрямування та втілити свої ідеї у життя!

📝 Реєстрація (для усіх бажаючих)
🕓 Коли: щопонеділка о 16:00
📍 Де: 301 ауд. 12-го корпусу.

📌 Дізнатися про інші гуртки, які наразі діють в університеті можете в наших гайдах:
• гуртки наукового спрямування;
• гуртки інженерного спрямування;
• гуртки соціогуманітарного спрямування.

❗️Якщо ви не змогли самостійно підібрати гурток за своїми вподобаннями, скористайтеся гугл-формою, яка допоможе звузити коло пошуку і підібрати те, що підходить саме вам.

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

У разі запитань пишіть боту Відділу організаційної роботи зі студентами. Успіхів!