Зміни до стандартів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня для спеціальностей 171 Електроніка і 153 Мікро- та наносистемна техніка!

❗️Увага! Зміни до стандартів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня для спеціальностей 171 Електроніка і 153 Мікро- та наносистемна техніка!

Згідно наказів МОН №1220 від 15 листопада 2021 р. (для спеціальності 171) та №1224 від 15 листопада 2021 р. (для спеціальності 153) затверджено нову редакцію розділу стандартів, що стосується форми випускної кваліфікаційної бакалаврської роботи.

Попередня редакція була: "Атестація здійснюється у формі
- публічного захисту (демонстрації) кваліфікаційної роботи;
- атестаційного екзамену."

✅Чинна редакція: "Атестація здійснюється у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи".
Таким чином, зараз встановлено єдину форму випускної кваліфікаційної роботи бакалавра для спеціальностей 171 та 153 - публічний захист.

Просимо взяти до уваги прийняті зміни при перегляді та оновленні освітніх програм за вказаними спеціальностями.

 

Наказ Міністерства освіти і науки України. Про затвердження стандарту вищої освіти за спеціальністю 171 "Електроніка" для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.PDF
Наказ Міністерства освіти і науки України. Про затвердження стандарту вищої освіти за спеціальністю 153 "Мікро- та наносистемна техніка" для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.PDF