Про організацію поселення здобувачів вищої освіти до гуртожитків студмістечка КПІ ім. Ігоря Сікорського на 2021/2022 навчальний рік

PDF 

З метою своєчасної підготовки до поселення здобувачів вищої освіти у 2021/2022 навчальному році, ефективного використання житлової площі в гуртожитках, а також створення належних умов для проживання, навчання та відпочинку/

НАКАЗУЮ

  1. Розпочати поселення здобувачів вищої освіти з 09 серпня 2021 року.
  2. Встановити черговість поселення у порядку: 1 етап – здобувачі 3 і 4 курсів (бакалаврат), 2 курс (магістратура), 2-4 курси (аспірантура); 2 етап –
    здобувачі 2 курсу (бакалаврат); 3 етап – здобувачі перших курсів усіх рівнів вищої освіти.
  3. Проректору з навчально-виховної роботи Наталії СЕМІНСЬКІЙ забезпечити розробку та оприлюднення порядків поселення за етапами,
    визначеними п. 2.
  4. Поселення здобувачів вищої освіти до гуртожитків університету здійснити відповідно до «Положення про поселення та проживання в гуртожитках студмістечка НТУУ «КПІ» та завершити протягом трьох тижнів з дня підписання останнього з наказів про зарахування здобувачів вищої освіти на 2021/2022 навчальний рік.
  5. Директорам інститутів/ деканам факультетів забезпечити:
    - До 02 серпня 2021 року затвердження розпорядженнями по інституту/факультету складів комісій з поселення інститутів/факультетів та передачу копій цих розпоряджень до Департаменту навчально-виховної роботи.
    - Надання відбірковими комісіями інститутів/факультетів комісіям з поселення інститутів/факультетів списків зарахованих на навчання здобувачів вищої освіти:
            а) бакалаврат - не пізніше 18 серпня;
            б) магістратура - не пізніше 20 серпня.
     - Формування за затвердженими рейтинговими списками рекомендованих для поселення до гуртожитків поіменних списків здобувачів вищої освіти та розміщення їх на офіційних сайтах інститутів/факультетів впродовж одного дня з дати затвердження.
  6. Завідуючій відділу аспірантури та докторантури Олені ДМИТРІЄВІЙ у триденний термін після підписання наказу на зарахування здобувачів вищої освіти (аспірантура) забезпечити формування списків для поселення та невідкладну передачу цих списків на затвердження проректору з навчально-виховної роботи Наталії СЕМІНСЬКІЙ.
  7. Директору студмістечка Олександру ІЩЕНКУ забезпечити:
     - Для здобувачів вищої освіти друк ордерів і видачу їх завідувачами гуртожитків.
     - Поселення здобувачів вищої освіти на закріплені за ними місця.
  8. Директору Центра міжнародної освіти Володимиру КОВАЛЮ забезпечити медичне обстеження і страхування іноземних здобувачів вищої освіти і слухачів підготовчого відділення іноземців.
  9. Начальнику військово-мобілізаційного відділу Віталію ПАЮНУ організувати прийом на облік здобувачів вищої освіти першого року навчання, і забезпечити взаємодію з Солом'янським районним у м. Києві ТЦК та СП.
  10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Перший проректор    Юрій Якименко