Співробітництво з компанією Melexis

На кафедрі промислової електроніки створено нову лабораторію аналогової схемотехніки “Melexis-KPI” за сприяння міжнародної компанії з виробництва аналого-цифрових мікросхем Melexis, яка оснастила шість робочих місць студентів комплектами найсучаснішого обладнання для відпрацювання лабораторних робіт з навчальних курсів “Моделювання в електронiцi” та “Основи конструювання в електроніці”.
До складу кожного лабораторного комплекту входять: лабораторний стенд, генератор сигналів, джерело живлення, осцилограф, мультиметр. Лекції з курсів буде читати доцент кафедри ПЕ Олександр Бондаренко, який пройшов стажування в компанії Melexis.
В планах кафедри – поглиблення співробітництва з компанією Melexis, зокрема організація стажування студентів з їх подальшим працевлаштуванням.
Melexis – міжнародна високотехнологічна компанія, що створює інноваційні aналогово-цифрові інтегральні схеми для автомобільної промисловості. На кожне нове авто, що сходить з конвеєра сьогодні, доводиться, в середньому, 7 мікросхем Melexis. Компанія “Meлексіс-Україна” є частиною глобальної команди Melexis і важливим центром розробки, що працює в Києві з 2000 року. У київському підрозділі компанії працює близько 100 осіб, 20% з яких є студентами або молодими спеціалістами.
image
4 1 2 3