Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених «Електроніка»

14 – 16 квітня 2020 року на базі факультету електроніки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» буде проведено ХIІI Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених «Електроніка-2020».  Метою проведення конференції є залучення, студентів, аспірантів, молодих вчених  та обдарованих школярів до науково-дослідницької та пізнавальної  діяльності. (Буклет)

Особливістю конференції є спрямованість на молоду аудиторію починаючих науковців. Завдяки цьому учасники конференції вільно спілкуються між собою, висловлюють свої думки, активно ведуть дискусії, що сприяє набуттю нових наукових знань та умінь, обміну досвідом між учасниками цього заходу.

Конференція мотивує учасників проявити себе серед колег та однолітків, що позитивно впливає на поглиблення знань починаючих науковців, набуття необхідного досвіду, розвиток і активність учнів, студентів і аспірантів.

Активний діалог молодих науковців, студентів, аспірантів та школярів, обговорення сучасних теоретичних, практичних та наукових розробок в галузях електроніки, інформаційно-комунікаційних та комп’ютерних технологій, інноваційних розробок відіграє визначальну роль у формуванні майбутньої науково–технічної еліти України.

Після успішного рецензування і доповіді на конференції подані наукові статті будуть опубліковані  у збірнику праць конференції.

Наявність наукових публікацій, які підтверджують новизну та вагомість отриманих результатів досліджень, створює додаткові переваги в академічному рейтингу студентів під час вступу до магістратури, є обов”язковою вимогою до дисертаційних робіт магістрів та аспірантів, надає пріоритетність під час вступу школярів до університету та на республіканському конкурсі–захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

У 2020 році втретє в рамках конференції буде працювати окрема секція учнів Малої академії наук.

Публікація наукових доповідей учасників відбувається в університетському науковому журналі КПІ ім. Ігоря Сікорського – «Електронна та акустична інженерія».

Щиро запрошуємо до участі!

Детальну інформацію про конференцію можна знайти на сайті http:// www.elconf.kpi.ua